Podjetje z 10 letno tradicijo.

Kontakt

 

KLIMA BLATNIK d.o.o.
Videm 70a
1312 VIDEM - DOBREPOLJE


GSM: 031/394-694

E-mail:
klima.blatnik@yahoo.com

Klimatske naprave

Prodaja, montaža, servis, vzdrževanje

Smo uradni zastopnik za klimatske naprave TOSHIBA, MITSUBISHI, DAIKIN, PANASONIC, LG IN SHARP. Klimatske naprave vam ponujajo poleg hlajenja tudi ogrevanje, razvlaževanje, ventilacijo in filtriranje zraka v prostoru.

Vedno več modelov se uporablja tako za hlajenje kot gretje, tudi kot samostojni vir gretja v času nizkih zimskih temperatur. Nekateri modeli so primerni tudi za hlajenje pozimi (računalniške sobe, laboratoriji..).

KAJ JE KLIMATSKA NAPRAVA, KAKO DELUJE
Zrak je mešanica suhega zraka (elementov, ki ne kondenzirajo) in vodne pare. Ko govorimo o vlažnem zraku, uporabljamo termin, s katerim označujemo zrak, ki nas obkroža in ga dihamo (soparno, megleno, oblačno, ..). Ko prostor klimatiziramo odvzamemo del zraka iz njega in ga obdelamo, tako da vzpostavimo idealno temperaturo in vlažnost. Hladen zrak v prostoru ogrevamo, topel zrak pa hladimo in razvlažujemo. Vse to zmore ena sama naprava, ki jo imenujemo klimatska naprava. Poznamo klimatske naprave, ki samo hladijo in klimatske naprave, ki hladijo in grejejo.


mitsubishi_logo

Mitsubishi

50 let izkušenj na področju izdelovanja klimatskih naprav je podjetju Mitsubishi Electric omogočilo izdelavo serije energetsko varčnih sistemov, z namenom, da uporabnikom zagotovi ugodno bivanje in prijetno delovno okolje.
Izbirate lahko med samostojnimi in multi split sistemi (do 8 notranje enote na eno zunanjo), različnimi notranjimi enotami (stenske, talne, stropne, kanalske ali kasetne) in razponom od 2,3 kW do 14kW nominalne moči (hlajenje).


 • mitsibushi_stenske_klimatske_napraveStenske klimatske naprave
 • klimatske_naprave_v_deljeni_izvedbi_MSZ-SFKlimatske naprave v deljeni izvedbi MSZ-SF
 • mitsibushi_klimatske_naprave_v_deljeni_izvedbi_FHKlimatske naprave v deljeni izvedbi FH


DaikinLogo


Daikin

 • daikin_gretje_in_hlajenjeUporaba v stanovanjskih prostorih
 • daikin_gretje_in_hlajenjeEnota za montažo na steno (gretje in hlajenje)
toshiba_logo

Toshiba

Največje udobje nudijo klimatske naprave z inverter tehnologijo (inverter frekvenčni pretvornik). Naprave z inverter tehnologijo v primerjavi s standardnimi modeli TOSHIBA privarčujejo od 30-60% električne energije in so še posebej primerne za celoletno uporabo. Klimatske naprave z inverter tehnologijo v multi izvedbi (2-5 notranjih enote s samo eno zunanjo enoto) nudijo enako udobje v več prostorih v objektu, naprava pa deluje po potrebi, saj delovanje kontrolira inverter tehnologija.

 

 • toshiba_residentalDom in pisarna
 • toshiba_residental_single

 • toshiba_residentalLight Commercial katalog


 • panasonic
  Panasonic
  lg
  LG

   

  template joomla 1.7
  Copyright © 2011 - Izdelava in gostovanje spletnih strani | www.e-splet.si